RATRAK ÉS A NAGY HÓ

 

Mikor Hófalván óriási hó esik, az összes jármű közül vajon ki tud segíteni  a polgármesternek, Megold Eleknek, elrendezni a havat a sípályákon: Ratrak Regő, Konrád a kukásautó, Tódor a takarítóautó vagy talán Tóbiás a traktror?

 

 

RATRAK MENTŐAKCIÓ

 

Ratrak Regő jó barátja, Hóágyú Gyuri, bajba kerül. Ratrak Regő, Megold Elek és Villám Titusz azonban segítségére sietnek, és a mentőakció végére minden jóra fordul.

 

 

RATRAK ÉS A SÍELÉS

 

Megold Elek nagy napra készül. Kisfia, Megold Andor, először fog síelni! Ratrak Regő és barátai természetesen segítenek, és együtt megtanulhatjuk, mi az a zöld pálya, a varázsszőnyeg, a hóeke vagy a szlalomozás.

 

 

RATRAK AZ ÉSZAKI SARKON

 

Ratrak Regő unokatestvére, Ratrak Réka, nagy bajba kerül az Északi Sarki Expedíción. Egy nagy hógörgeteg mögül csak Ratrak Regő tudja kiszabadítani. Máris érkezik értünk Senuk Sebő, a helikopter, hogy elröpítsen minket egy izgalmas kalandra az örök hó birodalmába.

 

 

RATRAK AZ ESŐBEN

 

Egy mókás kaland arról, hogyan találja fel magát Ratrak Regő egy számára eddig ismeretlen helyzetben: mikor elered az eső. Vajon a napernyőnek, a napszemüvegnek vagy az esernyőnek veszi legnagyobb hasznát? Esetleg mindháromnak?

 

Share This