Az új évet egy remek könyvbemutatóval kezdte a Ratrak mesék csapata, vagyis Martin és én?. 2019. január 3-án a Club Appartement-Hotel am Kreischberg jóvoltából a sípályák közvetlen közelében, a Kreischberg lábánál mutatkozhatott be Ratrak Regő a gyerekeknek.

A bemutatót a különleges helyszín igazán meséssé változtatta. A karácsonyfa mellől, kilátással a sípályákra olvashattam fel a történeteket. Martin ismét szorgalmasan segített, mind a prezentáció kezelésével, mind a “Megy a ratrak, megy a ratrak…” körtáncban és a tavaszi napocskás/felhős színdarabban. A hab a tortán pedig az volt, hogy az egyik mese közben egyszer csak egy igazi ratrakra lettünk figyelmesek, amint ereszkedik le a meredek sípályán, óriási reflektoraival megvilágítva a sötét téli estét. Mondanom sem kell, mindenki nagyon örült a látványnak!

A könyvbemutató végén ismét nagyon sok kisgyereknek dedikálhattam személyre szólóan a Ratrak meséket. Közben pedig a gyerekek Ratrak mesés színezővel foglalhatták el magukat.

A bemutató után még beszélgettünk a gyerekekkel és a szüleikkel. Nagyon örültem, mikor egy kislány elmesélte nekem, hogy ő is írónő akar majd lenni. Egy kisfiú pedig csodaszépen színezte ki a Ratrak mesés színezőt. Azt gondolom, lesz itt író/illusztrátor utánpótlás?Cimkék: ratrakmesek, ratrakregő
Share This