Ha olvasóink között vannak szülők is, ők bizony tudják, hogy egy gyerek szórakoztatásához nem lehet elég nagy bőrönddel készülni.

Egy rövidebb, síelős hétvégére vagy havas kirándulásra az időjárás miatt amúgy is rengeteg dolgot kell vinni: overált, sapkát, sálat, meleg kesztyűt, sízoknit, naptejet,  gyógyszereket, és még sorolhatnánk. Milyen jól jön ilyenkor egy lapos és kicsi mesekönyv, ami nem foglal sok helyet a bőröndben és akár az éttermi ebédhez vagy vacsorához is magunkkal vihetjük, ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk olvasgatással vagy a képek nézegetésével töltse az idejét.

Ratrak Regő igazi életmentő lehet azokban a helyzetekben, amikor gyermekünknek új impulzusra van szüksége egy síelés alatt, hiszen a füzetke formátum lehetővé teszi, hogy még azok a szülők is a csomagba csempésszék, akik amúgy a bőröndön ülve szokták csapatmunkával behúzni a zipzárakat.

Puha a fedele, kicsit, könnyű, belül pedig gyönyörű színes és érdekes olvasmány: Ratrak Regő mindent megold!Cimkék: mesekönyv, ratrak, ratrakregő, télimese
Share This