RATRAK MESÉK

RATRAK REGŐ KALANDJAI

KÉPES MESEKÖNYV GYEREKEKNEK 3 ÉVES KORTÓL

MEGJELENT A KÖNYVESBOLTOKBAN ÉS ONLINE

Mi kell egy mesekönyvhöz? Egy író, némi ihlet – vagy egy múzsa –, és persze alkalom. Az alkalom akár egy családi sítúra is lehet, a múzsa pedig egy hároméves kisfiú. A történetek főszereplője Ratrak Regő, egy hótaposógép, ám a többiek kiléte egyelőre maradjon… a hó alatt!

HÁROM IZGALMAS HEGYI KALAND EGY KÖNYVBEN

VÁRNAK AZ ÚJ JÁRMŰBARÁTOK

Hófalvát belepi a hó. Megold Elek, a polgármester kétségbeesetten keres segítséget, ám barátai közül egyedül Ratrak Regő tudja elegyengetni a havat a sípályán. A kedves mesekönyv történetein keresztül megismerkedhetünk Villám Titusszal, Hóágyú Gyurival, Konráddal, Tódorral és Tóbiással is. Vajon kik ők, és miért szeretik annyira őket a gyerekek?

KÉPGALÉRIA

KÉPGALÉRIA

KÉPGALÉRIA

KÖNYVBEMUTATÓK

Megjelent a Ratrak mesék – Ratrak Abenteuer!

Megjelent a Ratrak mesék – Ratrak Abenteuer!

A Ratrak mesék - Ratrak Abenteuer új kalandokkal várja a gyerekeket - immár magyar német kétnyelvű kiadásban. Cikk rólunk az ORF-en: Kétnyelvű mesekönyv a ratrakokról - Magyarok - Aktuális (orf.at)

#Olvasaziro – mi is csatlakozunk! Következzen: Ratrak az esőben

#Olvasaziro – mi is csatlakozunk! Következzen: Ratrak az esőben

#Olvasaziro - mi is nagy örömmel csatlakozunk ehhez a kezdeményezéshez, és remélem szerzünk nektek pár vidám percet a Ratrak az esőben című tavaszi történetünkkel. Aki nagyon figyel, az a háttérben hallhatja Martin és Natalie hangját is (nem gondoltam, hogy...

Kérdésed van? Véleményt küldenél a könyvről? Írj nekem!

15 + 3 =

Share This