RATRAK MESÉK

RATRAK REGŐ KALANDJAI

KÉPES MESEKÖNYV GYEREKEKNEK 3 ÉVES KORTÓL

MEGJELENT A KÖNYVESBOLTOKBAN ÉS ONLINE

Mi kell egy mesekönyvhöz? Egy író, némi ihlet – vagy egy múzsa –, és persze alkalom. Az alkalom akár egy családi sítúra is lehet, a múzsa pedig egy hároméves kisfiú. A történetek főszereplője Ratrak Regő, egy hótaposógép, ám a többiek kiléte egyelőre maradjon… a hó alatt!

HÁROM IZGALMAS HEGYI KALAND EGY KÖNYVBEN

VÁRNAK AZ ÚJ JÁRMŰBARÁTOK

Hófalvát belepi a hó. Megold Elek, a polgármester kétségbeesetten keres segítséget, ám barátai közül egyedül Ratrak Regő tudja elegyengetni a havat a sípályán. A kedves mesekönyv történetein keresztül megismerkedhetünk Villám Titusszal, Hóágyú Gyurival, Konráddal, Tódorral és Tóbiással is. Vajon kik ők, és miért szeretik annyira őket a gyerekek?

KÉPGALÉRIA

KÉPGALÉRIA

KÉPGALÉRIA

KÖNYVBEMUTATÓK

Könyvbemutató a sárvári könyvtárban

Könyvbemutató a sárvári könyvtárban

PETRES - MAJSA ADRIENN KÖNYVBEMUTATÓJA A VÁROSI KÖNYVTÁRBAN! A Sylvester Könyvbarátok Klubjának novemberi vendége a sárvári születésű Petres-Majsa Adrienn volt, aki legutóbb három éve járt a klubnál. A családjával Bécsben élő szerző új, kétnyelvű mesekönyvét mutatta...

Megjelent a Ratrak mesék – Ratrak Abenteuer!

Megjelent a Ratrak mesék – Ratrak Abenteuer!

A Ratrak mesék - Ratrak Abenteuer új kalandokkal várja a gyerekeket - immár magyar német kétnyelvű kiadásban. Cikk rólunk az ORF-en: Kétnyelvű mesekönyv a ratrakokról - Magyarok - Aktuális (orf.at)

Kérdésed van? Véleményt küldenél a könyvről? Írj nekem!

14 + 1 =

Share This